Samen maken wij de wijk, samen zijn wij Heusdenhout
Wijkraad Heusdenhout Wijkraad Heusdenhout

Nieuwe enquête informatie

Bedankje Wijkraad Heusdenhout

Beste wijkbewoners,

Onlangs heeft de Wijkraad van Heusdenhout in samenwerking met de Gemeente Breda een enquête uitgezet. Alle inwoners Heusdenhout zijn gevraagd om online een vragenlijst invullen. Via deze weg willen we je heel erg bedanken voor jouw bijdrage. Door jouw medewerking een duidelijke visie en concrete agenda voor de toekomst van Heusdenhout formuleren.

Hoe nu verder?
Inmiddels zijn we druk bezig met de verwerking van alle resultaten. De Wijkraad start binnenkort met het organiseren van een serie (online) bijeenkomsten op de verschillende thema’s zoals wonen, veiligheid, voorzieningen en Hart van Heusdenhout/ Bisschopshoeve. Indien je hebt aangegeven betrokken te willen blijven bij de uitwerking van één of meerdere thema’s, ontvang je binnenkort een uitnodiging om de bijeenkomst bij te wonen.

Natuurlijk kun je ook in de tussentijd jouw mening blijven delen. Jouw mening en ideeën zijn voor ons belangrijk, zodat we een duidelijke stem kunnen laten horen en het prettig wonen in Heusdenhout blijvend kunnen ondersteunen. 

Heb je vragen of opmerkingen over de enquête? Neem contact op met de Wijkraad Heusdenhout via voorzitterheusdenhout@ziggo.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens de Wijkraad Heusdenhout,

Rien Brans

Een keertje met elkaar praten?

neem contact met ons op